Winterschilder

winterschilders

Voor het binnenschilderwerk en buiten kunt u een beroep doen op de winterschilder. Allereerst is binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk.Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. Kijk voor een overzicht van binnenschilderwerk bij projecten. Niet alleen het binnenschilderwerk, maar ook het buitenschilder- en onderhoudswerk kan prima worden uitgevoerd in de winterperiode. Technisch gezien is de uitvoering van buitenschilderwerk in de winterperiode geen punt meer. Het aanbod van verfmaterialen voor in de winter is groot. En ook veel afschermingsmiddelen maken doorwerken in de winter mogelijk.

Bij Klompenhouwer Schilders ontvangt u 10% winterkorting op de offerte . Samen met het verlaagde BTW-tarief van 6% (i.p.v. de voormalige voor schilderwerk gehanteerde 21%) voor binnen- en buitenwerk aan woningen ouder dan 2 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag!


Vraag nu uw offerte aan voor uw winterschilderwerk.

Periode winterkorting: korting wordt verleend voor werkzaamheden verricht in de periode november t/m maart . Korting wordt uitsluitend verleend voor werkzaamheden die minimaal 5 mandagen in beslag nemen.